AYDIN / KUŞADASI - İbrahim Zeki Emgin İlkokulu

0 (256)6149121
Ege Mah. 401 sk. no23 Kuşadası / AYDIN
Vizyon
Her koşulda, sunduğu eğitim hizmetleri ile Türk Milletinin çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmasını sağlamak.
Misyon
Bilimsel değerler ışığında düşünme, algılama ve problem çözme yeteneği gelişmiş, yaratıcı, yeni fikirlere açık, özgüven ve sorumluluk duygusuna sahip, Atatürk ilkelerine bağlı, demokratik değerleri benimsemiş ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan, bu gelişmelere katkıda bulunan; olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, yetenekli, bilgili, nitelikli öğrenmeyi öğrenen, milli kültürü özümsemiş, farklı kültürleri yorumlamayı bilen bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz Toplam Kalite Yönetiminde Ödül sürecine katılmıştır. Temiz Okul Projesi kapsamında Beyaz Bayrak sahibidir.Beslenme Dostu Okul Sertifikası sahibi ve Kültürel ve Sportif faaliyetlerde birçok öğrenci başarısı vardır.
8:40/14:35
Kalorifer(Kömür)
Ulaşım
Okulumuza Kuşadası aydın yolu kavşağı üzerinden Huzur Evi yanından merdivenler ile yaya gelinebildiği gibi Gönül Kent ayrımından girilerek araçlar ile de ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Şehir merkezine yakın olmakla birlikte Eşsiz bir Liman Şehir manzarası vardır. Konum itibari ile etrafında ana yol ve kalabalık yerleşim alanı olmadığı için Eğitime elverişli bir sessizlik ve güven hakimdir.
Okulumuz ilçe merkezinde bulunup il merkezi Aydın´a uzaklığı 56 km dir.