AYDIN / KUŞADASI - İbrahim Zeki Emgin İlkokulu

Şbt

Yüz yüze geleneksel çocuk oyunları etkinlikleri kapsamında okulumuzda yer boyama çalışmaları yapılmıştır.

Şbt

Kuşadası Kaymakamımız İbrahim KEKLİK ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ATAMAN okulumuzu ziyaret ederek okulun genel işleyişi, fiziki şartları ve öğrenci durumları ile ilgili bilgiler aldılar. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler tüm sınıflarımızda yapılan farklı çalışmalarla devam ediyor.

Ock

2 A sınıfı Dönem Sonu Sosyal Etkinlikleri kapsamında "En sevdiğini paylaş, oyuncak, pandomima, kendi mandalanınkendşn yap" etkinliklerini gerçekleştirmiştir.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı kapsamındaki çalışmalarımız.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ocak ayı etkinlikleri 4 C, 4A, 1C ve 2 E sınıfı "Anlamını Bul", 3 C ve 2 D sınıfı "Hatırlatmaca" 4 Ave 1 C sınıfı Dede Korkut Hikayeleri, 4 D sınıfı "Bilgi Yarışması" etkinlikleri gerçekleştirilmiştir.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık ayı etkinlikleri hızla devam ediyor. Anasınıfı öğrencileri ile etkileşimli kitap okuma çalışmamızı yaptık.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında aralık ayında yapılan anasınıfı etkinlikleri.

Ara

Yerli Malı Haftası okulumuzda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Ara

WoRLd oF StEm İn NaTuRe eTwinning projesinin aralık ayı etkinliği olan seed balls(tohum topları) 3/C sınıfı öğrencileriyle tamamlanmıştır.

Ara

Okulumuz 3/C Sınıf öğretmeni Eylem KOÇ GÜLENÇ öğrencileriyle birlikte  WoRLd oF StEm İn NaTuRe isimli eTwinning projesine başlamıştır.

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda düzenlenen programla kutlandı.

Ölümün 85. yıl dönümünde Atamızı saygı, sevgi ve özlemle andık.

Ekm

100. Yaşında Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla ve gururla kutladık. Nice 100 yıllara...

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama hazırlıklarımız son hızıyla sürüyor.